Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bso2009.jpgEen paar jaar geleden is er een inventarisatie-onderzoek geweest naar de behoefte van voor- en naschoolse opvang. Daarop hebben zo’n 12 tot 14 ouderparen te kennen gegeven nu of op termijn behoefte te hebben aan een vorm van buitenschoolse opvang. 

Tot op heden zijn er echter nog maar heel weinig kinderen ingeschreven bij de buitenschoolse opvang, welke verzorgd wordt in de locatie van de peuterspeelzaal. 

Doordat dit aantal niet groeit en er weinig signalen zijn dat er binnenkort meer kinderen aangemeld gaan worden, dreigt de buitenschoolse opvang in Loosbroek te gaan verdwijnen.
Indien er voor bij de start van de zomervakantie nog steeds geen zicht is op een meer rendabel aantal kinderen, zal de BSO na de zomervakantie niet meer terug keren in Loosbroek. 
Het is ingecalculeerd dat het aantal deelnemende kinderen in Loosbroek nooit buitengewoon hoog zal zijn, maar een aantal van 8 kinderen zou toch het minimum moeten zijn om het nog enigszins rendabel te houden.

Dus, twijfelt u over de buitenschoolse opvang of wilt u er binnenkort gebruik van gaan maken, neemt  u dan contact op met de Kindertuin. Anders laten we de BSO vertrekken en bent u aangewezen op de BSO in omliggende kernen.