Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bernrodeIn oktober 2011 is het 125 jaar geleden dat in Heeswijk-Dinther het gymnasium Bernrode werd gesticht, aanvankelijk Gymnasium Sint Norbertus geheten. Dat wordt gevierd met een jubileumjaar: het hele schooljaar 2011-2012 staat in het teken van dit jubileum, zowel met activiteiten voor de huidige leerlingen als met officiële momenten.

Voor de oud-leerlingen wordt een reünie georganiseerd. Deze vindt plaats op zaterdag 5 november. Er is gelegenheid om je oud-klasgenoten te ontmoeten, gastlessen te volgen van oud-docenten, en uiteraard is er koffie met een roze koek. De dag wordt afgesloten met een uitgebreid buffet en een feestavond met live-band. Het geheel zal plaats vinden van ong. 13.00 uur tot in de kleine uurtjes.

Inschrijven kan via een link op de website van Bernrode, http://www.bernrode.nl/content/index.php?page=232 .

Op dezelfde site. www.bernrode.nl zal periodiek informatie worden gegeven over de jubileumactiviteiten en natuurlijk is op de link van “reünie” ook een lijst van aanmeldingen te zien.

Bovendien wordt er op de genoemde link de mogelijkheid geboden om een Jubileumboek over die 125 jaar( incl. een DVD van de jubileumactiviteiten) te bestellen.

 

Voor meer info:

- Over de Reünie:

Jan Burger

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel. 0413 -292872

- Over Jubileumboek: Ton Cruijsen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Over het 125 jarig bestaan van de school in zijn algemeenheid:

Wim Harmsen, rector, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.