Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

basisschool_mozaiekOp BS het Mozaïek in Heeswijk hebben ze op 20 december een actiedag voor het Glazen huis, waarvoor kinderen afgelopen weken actie hebben gevoerd om geld in te zamelen. Het programma: Om 13.15 uur ’s middags start vanuit het nagebouwde Glazen huis op het schoolplein een ‘radio-uitzending’ verzorgd door de Dj’s Jos de Vries en Joep van Lankveld. “live" te volgen op de digiborden in de klassen.

Om 15.15 uur gaat de school uit en ouders, kinderen, opa’s, oma’s en wie maar wil worden uitgenodigd gezellig te blijven op het plein. Er valt daar namelijk nog van alles te beleven:

- Meester Mart en meester Gijs verzorgen een speciale uitzending: Plaatjes kunnen worden aangevraagd voor de goede doelen.
- Er is koffie, thee en limonade en (later) een frietkar!
- Er wordt een dienstenveiling gehouden.
- Er is een podium waar o.a. geplaybackt kan worden voor het goede doel. Kinderen, maar ook opa’s en oma’s kunnen zich hiervoor melden bij het Glazen huis.
- een loterij met het rad van fortuin en leuke prijsjes.
- De Wereldwinkel en de Stichting Actie Calcutta zullen spulletjes te koop aanbieden.

Vanaf 17.00 uur worden ALLE KINDEREN MET HUN OUDERS verwacht en tegen 19.00 uur wordt bekend gemaakt welke groep het meeste geld heeft gespaard.
Op www.mozaiekheeswijk.nl staat de link . Daarop kunnen belangstellenden de actie vanuit het glazen huis live op internet volgen. Alleen op de actiedag tot 19.00 uur .