Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

120416_Paasbasket_BolderikPaaszaterdag, de dag van het paasbasketbaltoernooi in Heesch. Geheel geïnspireerd door "echte wedstrijden" met de cheerleaders zoals tijdens de wedstrijd in Den Bosch van de Eiffeltowers, zag de opzet van het toernooi er uit.
De middag begon met de opkomst van alle teams. Onder begeleiding van muziek en een teambegeleider werden de 7 teams een voor een opgeroepen om in de zaal te komen. Twee teams van de Bolderik hadden ingeschreven voor het toernooi.

Na een warming up konden de wedstrijden van basketbal beginnen.
Het team van Seth van den Brand met spelers uit groep 7: Bram Wijffels, Bram van Leeuwen, Henri van Boxtel, Freek van den Berg en Guillermo Sparing, gingen meteen voortvarend van start. Ondanks hun inzet konden ze zich niet scharen bij de besten van het toernooi. Misschien is dat volgend jaar anders.
Een bijzonder gemotiveerd team van groep 8-ers hadden hun coach nauwelijks nodig omdat ze samen al hadden afgesproken goed rond de cirkel spelen en fel op de bal en tegenstander te zitten. Dit terwijl een deel van hen nog maar net een voetbalwedstrijd Avesteijn-Heeswijk hadden volbracht… Het team van Ries van Alebeek, Tom van der Heijden, Rick van Herpen, Stijn Mols, Olivier de Schouwer, Maurits van der Steen en Jorg van Zutphen zorgden met goed storen, snel combinatiespel en goede schoten, dat slechts eén wedstrijd werd verloren. En dat maar 12 seconden voor het eindsignaal. Iedereen dacht dus een tweede prijs verdiend te hebben.

Na het tellen van de punten bleek echter dat er 3 teams waren met een gelijke eindstand zodat het doelsaldo werd geteld. Ons team kwam er als winnaar uit en we mochten naar huis met een mooie gouden medaille. Gefeliciteerd nogmaals!
|
Coach Paul Mols