Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

16.veldslag_2007De jaarlijkse veldslag van Jong Nederland HDL is een kleurig spektakel voor kinderen en jongeren. Onze fotograaf zag in de Veldstraat een massa fietsen en ging een kijkje nemen. Tientallen kinderen buitelden in velerlei attracties en lieten hun ballon op in de hoop dat hun ballon misschien wel in China terecht zou komen.

Helaas bleven enkele tientallen ballonnen al steken in de bomen. De pechvogels kregen een nieuwe ballon en dus een nieuwe kans. Foto's staan in de fotogalerij: "evenementen/veldslag 2007". Zie ook www.jongnederlandHDL.nl


Veldslag 2007

De Veldslag staat weer voor de deur. 9 september is het weer tijd voor het mooiste evenement van Jong Nederland HDL.

Dit jaar met nog gavere attracties als de Ballenbak, Survivalbaan, Duizelbaan, Kantelmuur,
Bungeerun, Tokkelbaan, Klimwand, Schmink, Danswedstrijd, Ballonwedstrijd en veel meer!

Om 16:00 uur zal het evenement opgeleukt worden met live-muziek

programma
14:00 uur Aanvang Kinderprogramma
15:00 uur ballonnenwedstrijd
16:00 uur danswedstrijd
16:00 uur Burn Out (aansluitend aan danswedstrijd)
18:30 uur 101's
19:00 uur Einde kinderprogramma
20:00 uur Staal met Glazen
22:00 uur Roadpizza
0:00 uur Einde Veldslag 2007


Bands
Burn Out
Deze coverband uit ons eigen Heeswijk- Dinther trapt dit jaar af op het podium van de Veldslag. Op veler verzoek van onze eigen leiding hebben we besloten deze mannen te laten doen waar ze goed in zijn… muziek maken!
Tussen 16.00 en 18.00 uur zullen zij een mix van rockplaten aan ons laten horen. Van gouwe ouwe tot nieuwe hits, alles komt voorbij, om zo een fantastische opening van de dag te zijn.

The 101’s
Ze zijn jong, winnen elke wedstrijd waaraan ze meedoen en ze houden van vette rock! Dit is een korte omschrijving van de veelzijdige band The 101’s. Ze stonden in Het paard van Troje in Den Haag, Paradiso in Amsterdam en 013 in Tilburg, maar gelukkig maken ze ook tijd vrij voor ons. Ze brengen een repertoire ten gehore waar zowel de vette punk van Green Day als de feestmuziek van BZB in voorkomt.

Staal met Glazen
Voor de vaste Veldslag-ganger is het niet onbekend dat we van een feestje houden. Dit gaat zeker goed komen met maar liefst 8 man op het podium. Staal met Glazen brengt je een mix van pop, ska en feestmuziek, verwerkt in bestaande en eigen nummers. Gewapend met blaasinstrumenten en gitaren weten ze elke keer weer de tent op zijn kop te zetten. Deze formatie staat garant voor een goed feestje!

Roadpizza
Men neme een drumstel, een gitaar en een saxofoon, mix dit met een zanger die de show weet te stelen en je hebt ‘Roadpizza’. Door de jaren heen heeft deze band een reputatie opgebouwd van een goed georganiseerde chaos. Maar klinkt het dan ook? Nou en of! Rock ’n Roll in zijn puurste vorm. De mannen van ‘Roadpizza’ trakteren jou op een show die je niet mag missen. Met deze band krijgt de Veldslag 2007 gegarandeerd een swingend slot.