Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

2603213 speeltoestel 01Iets meer dan een jaar geleden kwam ik met mama door uden gereden en daar hadden ze hele mooie speelplaatsen. Ik dacht toen in H-D hebben we helemaal geen leuk toestel voor kinderen van mijn leeftijd (9). Mama stelde voor om een brief naar de burgemeester te schrijven.

Dat heb ik toen samen met mijn vriendje Quinten gedaan. Eerst kreeg ik een mail terug dat er niets mee gedaan werd. Maar een dag later kwam de mail van Burgemeester Jan Boelhouwer. Hij wilde graag met ons komen praten. We gingen ook even bij het Buurtparkje kijken. We werden samen met een paar klasgenootjes uitgenodigd op het gemeentehuis voor een rondleiding. Zijn advies was een burgerinitiatief indienen. En handtekeningen ophalen.

Dat hebben we toen gedaan. Mijn moeder mocht het burgerinitiatief toe komen lichten.

1 november 2012 zijn we zelfs nog in het Brabantsdagblad gekomen. Maar helaas was er nu afgelopen woensdag 20 maart niemand van de pers bij toen het super mooie speeltoestel geopend werd. Wij zijn in iedergeval blij dat het buurtparkje nu een mooi toestel erbij heeft. Hopelijk hebben hier heel veel kinderen plezier van.

Zelfs Jan Boelhouwer is een paar weken geleden even bij ons langsgekomen om te vragen hoe het met het speeltuintje af is gelopen. Dat is toch stoer.

Groetjes Janick