Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Buro LimaVrijdag 16 mei staat in het teken van de voorlaatste dag van de donatie crowdfundcampagne. Op deze dag is er de mogelijkheid om te lunchen, te dineren en ’s avonds te borrelen, te kwissen en te genieten van live muziek.

 

Heeswijk-Dinther 12 mei. Met nog enkele dagen te gaan staat de teller nu op ruim 75% van het streef bedrag. De noodzaak is groot van het slagen van deze campagne. Mocht het streef bedrag niet gehaald worden, dan worden alle donaties weer terug gestort naar de donateurs en blijft de toekomst voor de ruim 30 kinderen bij Buro Lima onzeker. Vrijdag 16 mei gaan streven naar de 100% samen.

Drie events staan er gepland op deze dag.

Lima lunch en diner in de Toren.

Zin om even samen weg te zijn, te ontspannen, bij te kletsen of te vergaderen? Kom dan naar onze vrijdagmiddag lunch en geniet van een heerlijke lunchmaaltijd.

Iedereen is welkom in Café restaurant de Toren, Torenstraat 12 in Heeswijk-Dinther van 12:00 uur tot 14:00 uur.

Het diner is vanaf 18:00 uur. Vooraf bent u al welkom om een borrel te drinken. Het diner is a la carte en de prijs voor de lunch is €19,50 euro. Een gedeelte van de opbrengst is bestemd voor Buro Lima.

Afsluiting met pub quiz en Live muziek in de Zwaan.

Vanaf 21:00 is iedereen welkom in Café de Zwaan, Mgr. van Oorschot straat 2 in Heeswijk-Dinther. De avond bestaat uit een pub/pop quiz van 6 rondes met mooie prijzen zoals 2 weekendtickets voor Festyland, kaartjes voor voorstellingen bij de Kersouwe en meer. Live muziek zal verzorgd worden door mensen uit het directe netwerk van Buro Lima. Een gedeelte van de opbrengst van de consumpties is bestemd voor Buro Lima evenals de € 5 euro entree.

Onder het mom ‘Samen leven, samen bouwen’ is iedereen van harte welkom en kan men een steentje bijdragen.