Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

jongnederland_logoOp vrijdag 9 november zal Jong Nederland HDL wederom een lampionnenoptocht organiseren. Deze tocht, die van oudsher georganiseerd wordt ter ere van het Sint Maartenfeest, zal ook dit jaar muzikaal versterkt worden door het Heeswijkse Gilde.

Dit jaar verzamelen we om 18.45 uur bij de Jong Nederland blokhut in de Veldstraat. We willen vervolgens om 19.00 uur de route gaan lopen en om 20.00 uur weer terug zijn voor warme chocomel en peperkoek. De straten die we dit jaar zullen doorkruizen zijn: Veldstraat, Abdijstraat, Schuurakker, Het Geleer, Het Geerke, Hoendersteeg, Nieuwlandsestraat, Heilarensestraat, Donkere Dijk, Gastenhuis, Koorstraat, Donkere Dijk, Bernhardstraat, Irenestraat, Graaf Wernerstraat, Pastoor Maasstraat, Zijlstraat, Veldstraat.

We hopen dat we dit jaar een groot aantal kinderen en ouders mogen ontvangen, want mee doen aan de lampionnenoptocht is helemaal gratis. Zorg er dus voor dat je op vrijdag 9 november om 18.45 uur samen met de hele familie en al je vrienden in de Jong Nederland blokhut bent en een lampion komt halen.