Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

kinderopvanghumanitasVanaf 16 februari 2015 voegen wij de twee locaties van buitenschoolse opvang van Kinderopvang Humanitas samen. BSO Tjoef en BSO de Draken gaan samen verder onder de naam BSO de Draken aan de Burgemeester Breukselstraat 5. Op deze locatie is ook het kinderdagverblijf gevestigd. Dus we bieden een opvang aan voor kinderen van 0-12 jaar onder één dak.

BSO de Draken biedt buitenschoolse opvang voor alle scholen in Heeswijk-Dinther. Door de samenvoeging komen alle leeftijden (4-12) op een locatie. In de planning van de activiteiten en in de inrichting van de locatie is er aandacht voor een uitdagend aanbod voor alle leeftijdsgroepen. Daarnaast organiseren we ook dit jaar weer een aantal regionale activiteiten, zoals Kinderopvang Humanitas got talent, de deelname aan de lego league en ook de modderdag zal niet ongemerkt voorbij gaan.

Het complete team van pedagogisch medewerkers van BSO Tjoef verhuist mee met de kinderen. We behouden daarmee vertrouwde gezichten voor de kinderen van BSO Tjoef en BSO de Draken in de nieuwe samenstelling.

BSO Tjoef gaat dus verder onder de naam BSO De Draken en vanaf 16 februari is het nieuwe adres: Burgemeester Breukelstraat 5. 5473 AW Heeswijk-Dinther. Mocht u vragen hebben of een rondleiding willen, dan kunt u contact opnemen met Maartje Simons (locatiemanager) op het telefoonnummer 0413-293856.