Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

jongnederland_logoJong Nederland HDL (Heeswijk- Dinther- Loosbroek) organiseert ook dit jaar weer een worstenbroodactie. In de maand november komen leden van de vereniging langs de deur om huis aan huis worstenbroodjes en amandelstaven te verkopen.

De opbrengst van deze actie besteden we aan de aanschaf van spel- en kampmateriaal en betalen we een deel van de groepsactiviteiten die door het jaar heen worden georganiseerd.

Mensen die Jong Nederland al langer kennen, weten hoe deze actie ver¬loopt.
Voor de "nieuwelingen" onder u zullen we nog even vertellen waarom we deze actie houden. Om de nieuwe blokhut een leuke aankleding en inrichting te geven en tevens nieuw spel- en kampmateriaal te kopen is veel geld nodig en daar willen we de opbrengst van de worstenbroodactie voor gaan gebruiken, net als de collecte van Jantje Beton die gedaan wordt door de leiding in maart.

Vanaf nu tot 24 november gaan de leden rond om uw bestelling op te nemen. U kunt dan worstenbroodjes bestellen voor € 11.00,- per zak van 10 stuks of voor € 5,50,- per 5 stuks.  In overleg met bakkerij Doomernik is er dit jaar weer voor gekozen om ook amandelstaven aan te bieden voor de prijs van € 3.60 per stuk. De worstenbroodjes en amandelstaven krijgen we van bakkerij Doomernik voor een gereduceerde prijs waarbij de gehele winst ten goede komt aan bovenstaande doelen.

De werkgroep maakt op vrijdag 14 december de bestellingen klaar waarna de leden op vrijdagmiddag/avond en zaterdag 15 december de bestelde broodjes rond brengen. Bij aflevering dient U meteen af te rekenen. Dit kan ook via een machtiging, welke bij de aflevering ingevuld dient te worden. Bij het bestellen van de worstenbroodjes heeft U al moeten doorgeven dat U via een machtiging wilt betalen. Wij van Jong Nederland hebben het liefst dat U via een machtiging betaald waardoor de kinderen niet met veel geld over straat hoeven. We hopen dat we mede dankzij Uw hulp materiaal kunnen aanschaffen waar veel kinderen jarenlang plezier aan zullen beleven!