Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

mrranja.gifSurvival hoort bij Koninginnedag in Heeswijk-Dinther-Loosbroek en daarom heeft ook dit jaar stichting Ranja in samenwerking met Stichting Oranjecomite`s Heeswijk-Dinther, weer een grandioos spektakel georganiseerd. Vanaf 11 uur bepalen we wie een echte mol is. Niks braaf met vlaggetjes zwaaien, koekhappen of oranjebitter drinken.
Klimmen, tokkelen, een stormbaan, vlotvaren…Alive and kicking!!

De afgelopen jaren hebben vele jongeren laten zien bepaald geen watjes te zijn. Nu is het de kans aan jou!! Als je al vaker meegedaan hebt weet je wat je te wachten staat. Is dit de eerste keer.... bereid je dan voor op een ware veldslag.

Voorwaarden om mee te mogen doen: je bent tussen de 11 en 16 jaar en je houdt van spanning, avontuur en uitdaging. Want ook nu weer zul je soms stalen zenuwen moeten hebben om alle proeven goed te doorstaan.

Zorg dat je gekleed bent op het weer en voorbereid op kleine, natte, tegenslagen. Hoewel we natuurlijk hopen op mooi weer zijn wij superhelden natuurlijk ook niet bang voor een druppeltje regen. Ofwel: weer of geen weer het gaat op 30  april dus altijd door.
De survival begint om 11 uur en duurt tot ± 15.00 uur.

Ben je klaar voor de ultieme test?? Kom op koninginnedag (woensdag 30 april) naar het dinther’s gildehuis, achter Soos   I-Meet aan het Raadhuisplein om je aan te melden. Voor deelname vragen we een kleine bijdrage van € 1,50.

Ben je helaas de 16 jaar gepasseerd maar kun je het toch niet laten om aan zo’n spektakel mee te werken dan is dit je kans.
We zoeken nog vrijwilligers voor deze activiteit!!! Meer informatie en/of aanmelden kan bij: Bart Aerts: 06-43567932.

Ook ouders en andere belangstellende zijn natuurlijk van harte welkom. De survival vindt plaats rondom het gildehuis, het Aadal en op het Dintherse kerkplein.
We zien jullie allen graag op koninginnedag, 30 april, bij onze survival.
Dit mag je niet missen!!!!