Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

081109-rockfest_poster.jpgRockmuziek is tijdloos, dat bewijst de Herrie Davidson Band keer op keer tijdens hun optredens. Muziekliefhebbers van 16 tot 60 jaar kennen de muziek van Status Quo, Led Zeppelin en Cubie and the Blizzards. Komende zaterdag 15 november zijn zij te bewonderen tijdens het Rockfest 2008 in Herberg de Speelman in Heeswijk.

 

 Een teken dat muziek uit de jaren ’60 en ’70 nog altijd aan slaat bij een breed

publiek. De muzikanten van de Herrie Davidson Band hebben hun roots in de tijd dat deze muziek begon op te komen.

Nu 20-30 jaar later klinkt de herkenbare muziek van deze jaren nog steeds door.De leden van de Herrie Davidson Band zijn regelrechte liefhebbers en willen met hun sound de muziek uit het verleden laten leven.Dit lukt goed als je ziet hoeveel fans deze band heeft. Fans die geboren zijn in de ’60 en ‘70, maar zeker ook jeugd die de bekende nummers zeker kan waarderen.Met de 'real bikers' covers, uiteenlopend van stevige rock tot vette blues probeert de Herrie Davidson Band de zaal te boeien en te betrekken bij hun optreden.Wat is er nou mooier dan de hele avond staan swingen op de meest uiteenlopende covers, of wegdromen bij de mooiste ballads die ooit gemaakt zijn.
Tijdens Rockfest 2008 zal de Herrie Davidson Band samen met de jeugd van Madison Avenue en Burn Out de zaal in z’n greep nemen. De oude vette rocknummers afgewisseld met hedendaagse rock.Een avond die bol zal staan van extra’s en spektakel, maar vooral genieten.Tijdloos genieten tussen 3 generaties, 4 decennia rock op 2 podia.De 2 podia die garant staan voor non-stop muziek, geen pauzes…dus non-stop een feest van herkenning.
De doelstelling van Rockfest 2008 is om het publiek te trakteren op muziek door de jaren heen en met de Herrie Davidson Band komt dat zeker goed.Dus kom 15 november naar Herberg de Speelman in Heeswijk voor een avondje onbezorgde rock. Geen snoeiharde rock, maar herkenbare tijdloze rock, welke u mee zal nemen in een reis door de rockmuziek.Kaarten à € 5,00 in de voorverkoop in Heeswijk-Dinther bij paperpoint, Bakker van Doorn en de Speelman en bij bakker-Spar John Schouten in Loosbroek.Mocht u onverhoopt geen kaarten kunnen kopen dan kunt u op 15 november toch naar de Speelman komen lopen.Check voor meer info: www.burnoutlive.nlEn denk maar zo:Ook al willen de haren niet meer groeien, de tijdloze muziek op Rockfest 2008 zal iedereen boeien. Tot dan !!!!