Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

thumb_mrranja.gifVrijwilligers van stichting Ranja zullen tussen 2 en 7 maart weer bij u aan de deur komen voor een bijdrage aan de Jantje Beton collecte. Van de opbrengst van deze collecte gaat 50% naar de projecten van Jantje Beton en 50% mag Stichting Ranja zelf  besteden.

Jantje Beton bedenkt, financiert en organiseert projecten in heel Nederland om kinderen samen te laten spelen,  met name voor kinderen uit achterstandswijken, uit gezinnen die onder de armoedegrens leven of uit probleemgezinnen. Uw geld wordt o.a. gebruikt voor speelveldjes, workshops of een dagje uit. Maar ook de roefeldag, welke stichting Ranja in Bernheze op 16 mei organiseert, wordt door Jantje Beton gesteund.

Stichting Ranja organiseert activiteiten voor  kinderen en jongeren in Heeswijk-Dinther en Loosbroek. Zoals de  kindervakantieweek; een week waarin kinderen van groep 1 t/m 8 actief, creatief en gezellig bezig kunnen zijn en waarin dit jaar een echte indianenstam zal zorgen voor veel spanning en sensatie!  Met het collectegeld van de Jantje Betonactie hebben wij de mogelijkheid om de kindervakantieweek iets extra’s te geven. Afgelopen jaar hebben we van het collecte bedrag knutselmateriaal aangeschaft en heeft een professionele acrobaat gezorgd voor een vurig optreden. Dit jaar staat oa.een rit in een huifkar op ons wensenlijstje.

De collecteweek zal dit jaar zijn van 2 t/m 7 maart. Twijfelt u namens welke organisatie een collectant bij u aan de deur staat; de collectanten van Stg. Ranja kunnen zich altijd legitimeren. Vraagt u hier gerust naar.  

Stg. Ranja wil graag alle kinderen van HDL een leuke en zinvolle vakantieweek bezorgen.  De opbrengst van de Jantje Beton collecte zal hier zeker bij helpen!