Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

rick_vio1.jpgCafe Xanadu te Heeswijk Dinther is 17 April a.s. wederom het toneel voor een goed gevulde Techno avond, "Plus - The Algebra of Techno".
In Brabant neemt de populariteit van Techno dagelijks toe, met als gevolg dat er steeds meer getalenteerde techno DJ's en producers bij komen. Juist voor deze opkomende gloriejagers is Plus een platform om eens ergens anders te draaien dan de eigen slaapkamer.

De eerste editie kent een paar bekende namen uit de regio, o.a. Ricket en Pete Saunders. Beide afkomstig uit Erp en al jaren grote technoliefhebbers en Dj's.

Inmiddels is platen draaien is voor hun uitgegroeid tot een serieuze hobby. "*Op 16 jarige leeftijd is het begonnen met de eerste platenspelers en ga je zenuwachtig voor het eerst
platen kopen bij de speciaal zaak in Eindhoven, een paar jaar later sta je bijna ieder weekend in een club of op een feest je kunsten te vertonen. Wij kunnen niet meer zonder, techno is verslavend*" aldus Rick van den Tillaer (Dj Ricket) en Sander van der Heijden (Dj Pete Saunders).

Bij cafe eigenaar Roy van der Heijden(xanadu) heeft het techno virus ook hard toegeslagen. *"Ik herinner me mijn eerste techno feest nog goed, 25.000 mensen in de expo hal in Gent op I Love Techno, wat een sfeer. Bijzonder om dit mee te maken" *aldus van der Heijden. Sinds die dag loopt van der Heijden al rond met het idee dat ook in Xanadu te organiseren. Twee jaar
geleden is hij samen met Boy van Lamoen en Mark van Heijnsbergen begonnen met de eerste techno feestjes in Xanadu. Nu hebben de heren grote plannen, waaronder een editie van "Plus - The Algebra of Techno" op 5 September in natuurtheater de Kersouwe. *"Tja, nu kruipt het bloed waar het niet gaan kan"*.

17 April belooft een dikke techno avond te worden met bijzonder
getalenteerde Dj's uit de regio. Rick Vio uit Mill, Ricket en Pete Saunders
uit Erp en Dunham en Dave Knoxx uit Heeswijk Dinther. De avond begint om
21uur tot 03uur entreeprijs is vijf euro.