Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

week_29_jeugd_sportfonds.jpgAl laat de thuissituatie het financieel niet toe, kinderen moeten kunnen sporten. Daarom is Optimisd, de intergemeentelijke sociale dienst van Bernheze, Schijndel, Sint-Michielsgestel en Veghel een samenwerking aangegaan met het Jeugdsportfonds Brabant. 

 

Het Jeugdsportfonds Brabant biedt kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar de kans een sport te beoefenen. Het fonds betaalt de contributie van een sportvereniging en/of financiert sportartikelen. Kinderen van ouder(s/verzorger(s) waarvan het inkomen maximaal 120% van het wettelijk sociaal minimum bedraagt, komen in aanmerking voor een bijdrage uit het Jeugdsportfonds.

 

De kinderen kunnen niet door particulieren worden aangemeld. De aanmelding is namelijk in handen van intermediairs die door het Jeugdsportfonds zijn erkend. Meer informatie over het Jeugdsportfonds Brabant vindt u op www.jeugdsportfonds.nl U kunt ook contact opnemen met mevrouw E. Zondag, consulent van het Jeugdsportfonds Brabant, telefoon (013) 53 59 027 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..