Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

veldslag_2008_jpg_35.jpg Gemma Glitter is haar Glitter-ring kwijt! Deze ring had ze van haar vader Gerrit Glitter gekregen en is peperduur door al die mooie glitters! Ze is de ring kwijtgeraakt ergens rond de blokhut van Jong Nederland HDL in Heeswijk.

Gemma is altijd al nogal chaotisch, maar nu is ze helemaal in paniek! Haar vader wil graag weten wat er met zijn dochter aan de hand is, maar Gemma durft het niet te vertellen, omdat ze haar vader niet boos en verdrietig wil maken. Nu heeft ze de mensen van Jong Nederland om hulp gevraagd en die willen natuurlijk wel helpen.

Ze hebben voor Gemma op 13 september een groots feest georganiseerd: De Veldslag! Hier zullen vanaf 14:00 uur veel spelletjes te doen en avonturen te beleven zijn voor kinderen. Zoveel kinderen moeten met hun allen de ring wel kunnen vinden!

Vanaf 16:00 uur wordt deze zoektocht dan muzikaal ondersteund door wat leuke bandjes zoals Pokie en de Headlights, De Kern, Hou’t Simpel en Def Americans. Door deze bandjes zullen nog meer mensen komen om te helpen zoeken, of om anderen mentaal te ondersteunen bij het zoeken. Als de ring dan gevonden is (hopelijk rond 17:00 uur), dan feesten we met z’n allen nog even door, tot een uur of 12.

Zoals elk jaar zijn de entree en de spelletjes gratis! Dus kom met het hele gezin naar de Veldslag van Jong Nederland HDL in de Veldstraat nr. 4 op 13 september vanaf 14:00 uur!