Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

torendto_bs_gudr.jpgDe themafeesten bij de Toren gaan weer van start.
Op zaterdag 24 Oktober 2009 is de aftrap van een reeks themafeesten die bij de Toren georganiseerd worden door vriendengroepen.
In de kroegenstrijd ‘Battle in the Pub’ gaan vriendengroepen de strijd met elkaar aan om als groep een themafeest te organiseren.
 De vriendengroep die met hun themafeest de meeste omzet weet te behalen wint daarmee een bbq-cheque ter waarde van € 250,-
Een mooi avondje eten en drinken dus…
Vier vriendengroepen gaan ook dit ‘thema-seizoen’ weer de strijd aan met elkaar. Met al hun creativiteit en originaliteit zullen zij ieder een topfeestje organiseren!
Naast de groepenstrijd zullen ook eerder zeer sfeervol georganiseerde themafeesten terugkomen! Feesten als ‘Back to the Disco’, ‘Zand Erover’ en ‘Fiesta Mexicana’ zullen net als voorgaande edities voor een gratis toegankelijk feestje gaan zorgen! Op 24 oktober staat het thema ‘Groeten uit de rimboe’ op het programma. Het eerste échte themafeest bij de Toren dat in de kleine zaal en het café voor een ultiem en gezellig sfeertje gaat zorgen!  Een inheemse stam uit Afrika zal een bezoek brengen aan de Toren en zal de Toren omtoveren tot Afrikaanse rimboe met de daarbij behorende rituelen en natuurlijk Afrikaanse likeurtjes! Zorg dat je bij de aftrap van battle in the pub bent; GROETEN UIT DE RIMBOE! Voor meer informatie: www.cafedetoren.nl