Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

ggz_oost_brabantimagesIedere ouder kan wel een steuntje in de rug gebruiken bij de opvoeding. Wanneer je psychische problemen hebt, niet lekker in je vel zit of veel stress ervaart, kan dit nog extra druk op de opvoeding geven. Vooral dan is het lastig om de basisvaardigheden als 'grenzen stellen' en 'consequent zijn' toe te passen. Terwijl je juist wil dat je kind niets van jouw problemen meekrijgt. Speciaal voor die ouders biedt GGZ Oost
Brabant online opvoedcursussen aan waaraan ouders gratis en anoniem kunnen deelnemen.

In september, oktober en november 2010 gaan er een aantal online cursussen van start op verschillende dagen en tijden.

Bij voldoende aanmeldingen start de cursus van GGZ Oost Brabant op maandag 1 november 2010, tijd: 10.00-11.30 uur. Het gaat om 8 chatsessies, die wekelijks plaatsvinden. De data staan genoteerd op de website.

De cursus is in groepsverband van ongeveer 5 tot 6 ouders, zodat ouders ervaringen kunnen uitwisselen met elkaar. Onder begeleiding van twee professionals wordt er gewerkt aan opvoedvaardigheden, rekening houdend met de persoonlijke problematiek van de ouders.


Interesse? U kunt u aanmelden via de website  www.kopopouders.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
-          Gemma Straathof, telefoon 0413 - 844250 (maandag, woensdag,
donderdag) of
-          Dominiek Huis in 't Veld, telefoon 0492-848001

Het e-mailadres is:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.