Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Halloween2Als de avond valt en de duisternis zijn intrede doet wordt het onrustig in de bossen bij de Blokhut en de Galgenberg. Er moet iets gebeurt zijn daar, maar wat? Heeft het soms te maken met het eeuwen oude graf dat ergens in de bossen ligt?  In het Halloween weekend, op zaterdag 30 oktober organiseert Koninklijke Fanfare st. Willibrord een grootse spooktocht voor jong en oud.

Een schitterend maar vooral ook spannend en griezelig avondje uit met familie, vrienden of (buurt)vereniging.

Op deze avond dwalen huiveringwekkende types door het bos. De dieren kijken angstig van een afstandje toe. Het is weer zo ver.......dit is hun nacht. Wie heeft het lef om hun domein te betreden op deze donkere avond ? 

Er worden 2 tochten uitgezet: 

Voor kinderen t/m 10 jaar en hun ouders hebben we een leuke maar ook spannende griezeltocht in petto, afgestemd op de leeftijdsgroep. Deze tocht duurt +/- 1 uur. De kosten voor deze tocht zijn EUR3,50 p.p. inclusief een consumptie na afloop. 

Voor iedereen ouder dan 10 jaar is er een langere, huiveringwekkende spooktocht uitgezet van ongeveer 1,5 á 2 uur. De kosten voor deze tocht zijn EUR5,- p.p. inclusief een consumptie na afloop. 

Iedereen die de eindbestemming van de spooktocht heelhuids heeft bereikt kan de avond afsluiten in de thematisch aangeklede blokhut, met warme chocomel, een drankje en een gezellig haardvuur. Ook aan het vermaak van de kinderen is gedacht!

 

U bent op zaterdag 30 oktober vanaf 19.00 uur van harte welkom in Blokhut "de Vlegelhut", Kaathovense Dijk 4a in Heeswijk. De tocht start om 19.30 voor de leeftijden tot 10 jaar. Elke 5 minuten start er een groep. De spooktocht voor iedereen ouder dan 10 jaar volgt aansluitend. Men kan vooraf aanmelden via internet op www.spooktochtheeswijk.nl  U ontvangt dan ook al vooraf uw starttijd. Aanmelden voor aanvang op de avond zelf kan ook, maar let op! Vol is helaas vol.

 

De spooktocht gaat door in alle weersomstandigheden, behalve bij hagel of onweer.

Trek makkelijke kleding en wandelschoenen of laarzen aan. Het terrein kan op sommige locaties nogal glad, ruig of modderig zijn. Het parcours is niet geschikt voor kinderwagens.

 

Meer informatie op: www.spooktochtheeswijk.nl

 

Wie durft????