Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

STOP_theateropleidingOp zaterdag 22 januari 2011 vinden de audities plaats voor de "Voice of Bernheze Maasland" in Cultureel Centrum de Pas in Heesch. STOP Theateropleiding roept talenten op zich aan te melden.

Na het succes van Leef! de musical op 10 en 11 december gaat het creatieve team op zoek naar nieuw talent uit de regio Bernheze Maasland en hiervoor zullen op zaterdag 22 januari de audities plaatsvinden in Cultureel Centrum de Pas. Uit deze talenten wordt een groep samengesteld die na een aantal intensieve workshops in juni gaat optreden in Cultureel Centrum de Pas aan de hand van een door hen zelf gekozen repertoire en met begeleiding van de STOP - band.

Waar zijn wij naar op zoek:

• talentvolle jonge mensen vanaf 12 t/m 25 jaar uit de regio die ervaring hebben op het gebied van zang en dans.
• bereid zijn om vanaf februari tot juni 8x op donderdagavond een speciale workshop te volgen in CC de Pas onder begeleiding van hun coach
• de finale zal worden gehouden in juni / juli in CC de Pas
• ook eventueel aan willen sluiten bij een nieuw te vormen TOPKlas in september 2011
van STOP theateropleiding in Heesch.

Aanmelden voor de audities kan via de website www.stoptheater.nl en na een het toesturen van een portfolio en motivatie ontvang je een uitnodiging voor de audities op 22 januari 2011. Aanmelden kan tot 15 januari 2011.