Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

mrranjaVrijwilligers van stichting Ranja zullen tussen 14 en 19 februari weer bij u aan de deur komen voor een bijdrage aan de Jantje Beton collecte. Stichting Ranja organiseert activiteiten voor  kinderen en jongeren in Heeswijk-Dinther en Loosbroek. Zoals de  kindervakantieweek; een week waarin kinderen van groep 1 t/m 8 actief, creatief en gezellig bezig kunnen zijn.  Met het collectegeld van de Jantje Betonactie hebben zij de mogelijkheid om de kindervakantieweek iets extra’s te geven. 

Jantje Beton bedenkt, financiert en organiseert projecten in heel Nederland om kinderen samen te laten spelen,  met name voor kinderen uit achterstandswijken, uit probleemgezinnen of uit gezinnen die onder de armoedegrens leven. Uw geld wordt o.a. gebruikt voor speelveldjes, workshops of een dagje uit.

De collecteweek zal dit jaar zijn van 14 t/m/19 februari.  Van de opbrengst van deze collecte gaat 50% naar de projecten van Jantje Beton en 50% mag Stichting Ranja zelf besteden. Zo draagt u uw steentje bij aan leuke activiteiten voor de jeugd van Heeswijk-Dinther en Loosbroek.

Twijfelt u namens welke organisatie een collectant bij u aan de deur staat; de collectanten van Stg. Ranja kunnen zich altijd legitimeren. Vraagt u hier gerust naar. We danken u voor uw gift!