Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

111116_Oud_en_NieuwAl plannen voor Oud en Nieuw?
Hier een eerste mogelijkheid.
Oud op nieuw bij de Toren, een goed begin van het nieuwe jaar 2012.
Oud op nieuw bij de Toren is zoals de voorgaande jaren een feestje dat je niet mag missen.
We beginnen het jaar 2012 door terug te gaan naar de 90’s van de vorige eeuw.
De dresscode is: White!  De Toren zal dus wit kleuren met de jaarwisseling. Vanaf 1 november 2011 zijn kaarten voor oud op nieuw bij de Toren te verkrijgen aan de bar in het café. Deze kosten € 10,- inclusief 2 consumpties. Let wel: Geen kaartje = géén entree!

Voor iedereen vanaf 16 jaar is de Toren dé plek waar je het nieuwe jaar goed van start gaat!
In de zaal speelt de band Riverside. Een ‘normale’ biografie schrijven over Riverside is een beetje een verloren missie… Want dan kom je in de standaard opmerkingen terecht, terwijl bij Riverside eigenlijk niets ‘standaard’ is. Een hechte vriendengroep die op een zeer enthousiaste en aanstekelijke manier optredens door het hele land (én daarbuiten) doet. Iedere keer weer met het idee om er een GROOT feest van te maken. En dat is dus precies wat Riverside tijdens de jaarwisseling gaat doen bij de Toren..

Wederom  is de Toren ook voor bezoekers in de leeftijd van 23+ erg aantrekkelijk. Speciaal voor deze groep bezoekers is er namelijk een 23+ V.I.P. Lounge in het café! De V.I.P. lounge is via de zaal gratis toegankelijk, maar dus wel alleen voor bezoekers van 23 jaar en ouder. (legitimatie verplicht)
Deze V.I.P. Lounge staat onder de muzikale leiding van DJ Dave (Mark van Heijnsbergen), die een groot aantal sfeerverhogende platen gaat draaien. Hiernaast zijn er verschillende aantrekkelijke acties die een bezoekje aan deze lounge zeker waard zijn!!