Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

140503 BuroLimaZaterdag 3 mei kwam er een nieuwe oproep tot meedoen en bereikten we dat de teller op ruim € 20.000 euro stond. Er is nog steeds geld nodig om aan de 100 % te komen. De actie loopt erg goed maar is pas echt een succes als dit gehaald wordt. 

Nog dit jaar moet Buro Lima de locatie noodgedwongen verlaten. Dit betekent dat de meer dan dertig kinderen en gezinnen niet meer de zorg kunnen krijgen die ze verkiezen en verdienen. Het huidige Lima huis is fantastisch. Het heeft bewezen een passende plek te zijn voor zorg/begeleiding aan een groep van 30 kinderen, ouders en hun omgeving. Om de persoonlijke zorg te kunnen blijven bieden, doet Buro Lima het verzoek dit samen met hen mogelijk te maken. Er is een concreet bouw plan en al veel steun om dit te realiseren maar Buro Lima krijgt van de overheid helaas geen financiële hulp geboden.

De donatie campagne is nu drie weken op gang en er is al een bedrag van ruim €20.000 euro gedoneerd. De crowd doneert en geeft reacties;

50% bereikt. Ik wil als opa en tevens oud ondernemer van HDL een tussen sprint maken. Wie volgt mij? Ik zie je aan de finish.

“Omdat je sommige dingen niet met woorden kan beschrijven, maar ze wel kan voelen. ”

“Omdat Buro Lima een deel van ons gezin is”

Met nog bijna twee weken te gaan staan er nog enkele events op de agenda.

9 mei discozwemmen, 10 mei nog een flessen event en 16 mei een Lima lunch, diner en feestavond met pub quiz en live muziek.

Op 9 mei vindt het discozwemmen plaats tussen 18:30 uur tot 21:00 uur in Laco Sportcentrum, vlas en graan 101 in Veghel. Het zwembad wordt voor even omgetoverd tot een disco zwembad. Alle kinderen t/m 13 jaar zijn welkom! Kinderen onder de 8 jaar of zonder diploma dienen begeleid te worden door een volwassene. Entree is €5 euro en komt in zijn geheel ten goed aan Buro Lima.

Op 10 mei wordt voor de 2de keer een flessen-event georganiseerd. Na het succes van vorige keer, €2300 euro (5000 flessen en kratten), krijgt iedereen nog een keer de kans om mee te doen. We verzamelen zo veel mogelijk statiegeld flessen, bierkratjes en statiegeldbonnetjes. Iedereen mag hier aan mee doen! Tevens is er de mogelijkheid om te genieten van een kop koffie/thee of een glas ranja, om je auto te laten wassen, om informatie over buro Lima te krijgen en om een leuk Lima-item te kopen bij de Lima-kraam. Inleverpunt is op de Morgenstond 13 bij Graanpletterij de Halm in Heeswijk-Dinther op het industrieterrein het Retsel tussen 14:00 u en16:00 uur.

Steun Buro Lima en doneer via: http://www.burolima.nl/crowdfunding.html