Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Raadhuisplaza1Vanaf 13 september 2010 kunnen belangstellenden zich inschrijven voor tien appartementen in plan 'Raadhuisplaza' in het hart van Heeswijk-Dinther. Het betreft 10 woningen van € 262.000,- tot en met € 584.000,- vrij op naam.

De gemeente verzorgt alleen de inschrijving en toewijzing van de woningen (loting). De verkoop van de woningen wordt verzorgd door Ketelaars van Zutphen Makelaardij. Hier kunt u terecht voor meer informatie over de woningen, het verkooptraject en de opleverdata. Ketelaars van Zutphen Makelaardij heeft een verkoopbrochure met bouwtekeningen en inschrijfnummers per woning.

Inschrijfopties
Van maandag 13 september, 8.30 uur tot en met vrijdag 24 september 12.00 uur, kunnen belangstellenden zich in het gemeentehuis tijdens openingstijden inschrijven. Inschrijving vindt plaats via het toewijzingssysteem voor de uitgifte van bouwkavels en koopwoningen. Dit kunt u vinden op www.bernheze.org. U kunt zich ook digitaal inschrijven via www.bernheze.org. Voor deze inschrijving is een bedrag van € 25,- verschuldigd.

Loting op 5 oktober
De kans is groot dat er meer inschrijvingen binnenkomen dan het aantal beschikbare woningen. Onder toezicht van een notaris zal dan overgegaan worden tot toewijzing via een openbare loting. Deze vindt plaats op 5 oktober om 19.30 uur in Sociaal Cultureel Centrum Servaes.