Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bernhezeDe gemeente geeft bedrijfsgrond uit op Cereslaan-West in Heesch en Retsel-Noord in Heeswijk-Dinther. Er zijn nog diverse kavels beschikbaar, waarop ingeschreven kan worden. De gemeente heeft in beide dorpen één kavel gereserveerd voor de oprichting van een bedrijfsverzamelgebouw.

Heesch
Op Cereslaan-West, locatie Vismeerstraat, heeft de gemeente nog twee kavels beschikbaar. Eén kavel is gereserveerd voor de oprichting van een bedrijfsverzamelgebouw. De gemeente wil de kavel niet aan één projectontwikkelaar of ondernemer verkopen, maar aan een combinatie van verschillende ondernemers, die samen een bedrijfsverzamelgebouw willen oprichten. Een soort Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO), maar dan voor bedrijven. Van CPO is sprake als een groep particulieren (in dit geval ondernemers), georganiseerd in een vereniging of stichting, een bouwlocatie verwerft en gezamenlijk in eigen beheer met zelf gekozen partners zonder winstoogmerk een bouwproject ontwikkelt en realiseert. Het bedrijfsverzamelgebouw dient voor eigen gebruik!

Heeswijk-Dinther

Op Retsel-Noord in Heeswijk-Dinther zijn verschillende kavels beschikbaar die in grootte variëren van circa 1.000 m2 tot circa 2.700 m2. De grondprijs bedraagt € 140,- per m2 exclusief btw, met uitzondering van één hoekkavel, waarvan de grondprijs € 150,- per m2 exclusief btw bedraagt. De gemeente is momenteel in gesprek met kandidaten, maar ook nieuwe geïnteresseerden kunnen zich melden. Ook op Retsel wil de gemeente één kavel reserveren voor de oprichting van een bedrijfsverzamelgebouw door een combinatie van ondernemers (dus op dezelfde wijze als hierboven beschreven voor Heesch).

Geïnteresseerden kunnen zich vóór vrijdag 5 november 2010 schriftelijk melden bij de gemeente. Bij voldoende belangstelling volgt een informatiebijeenkomst.