Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bibliotheek_maaslandAlle vestigingen van BasisBibliotheek Maasland zijn gesloten van maandag 28 t/m  woensdag 30 maart, omdat de bibliotheken overgaan naar nieuwe versie van het digitale bibliotheeksysteem. De vestigingen die gesloten zijn gedurende deze drie dagen zijn Berghem, Heesch, Heeswijk-Dinther, Lith, Nistelrode, Oss, Ravenstein, Schaijk en Zeeland. Ook de bibliobus rijdt in deze periode niet.

De bibliotheken in Veghel en Erp zijn wél gewoon geopend. Deze twee bibliotheken worden later in het jaar aan het bibliotheeksysteem van BasisBibliotheek Maasland gekoppeld.

 

Wat betekent de sluiting voor u?

Gedurende deze drie dagen is het niet mogelijk om de bibliotheek fysiek te bezoeken, de catalogus te raadplegen, titels te reserveren, geleende titels te verlengen, kaartjes voor lezingen te kopen of om uw gegevens te bekijken. De drie sluitingsdagen zijn opgenomen in de inleverdata. U hoeft dus niet bang te zijn dat u telaatgeld betaalt over deze drie dagen. Ze worden als het ware 'overgeslagen'.

 

Op maandagavond 28 maart geeft Frank Schaper in de Bibliotheek Oss een lezing over leiderschap en leiderschapsstijlen. Vooraf online kaartjes kopen via www.bibliotheekmaasland is vanaf zaterdag niet meer mogelijk, maar voor aanvang worden op maandagavond vanaf 19.30 uur bij de ingang van de bibliotheek toegangskaarten voor deze lezing verkocht.

 

Vanaf donderdag 31 maart staan de bibliotheekmedewerkers voor u klaar en zijn alle bibliotheken in het Maasland weer geopend.