Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

130504-mvh- Interart_opening_47__VoorkantInterart Beeldentuin & Galerie bestaat 25 jaar! Een perfecte aanleiding om de verbeelding een seizoen lang samen met alle bezoekers te vieren. Interart gaat dat op inspirerende wijze doen en opent zondag 11 mei a.s.. Het jubileumthema is "Vier de verbeelding". Die fantastische relatie tussen kunst, kunstenaars en bezoekers die Interart al 25 jaar aangaat, wordt dit seizoen nog meer tot leven gebracht.

Vier de verbeelding!

Het jubileumthema Vier de verbeelding wordt dit seizoen uitgebreid gevierd. De opening is op zondag 11 mei om 13.00 uur. Vanaf die dag zijn bezoekers welkom om te genieten van het werk van gerenommeerde kunstenaars uit binnen- en buitenland. Op 11 mei vindt de openingsexpositie plaats met werk van Isabelle Roth, Werner, Lehmann, Hélène Briels, Bert Frijns en Thomas Röthel. Ook vindt die dag om 15.00 uur een unieke performance plaats onder leiding van de Duitse kunstenaar Philipp Dreber. Een mooi cadeau voor trouwe en nieuwe bezoekers van Interart.

Kunst voor alle zintuigen

Later in het seizoen staan nog meer diverse prachtige tentoonstellingen en performances op de agenda. Dit seizoen worden bij Interart namelijk alle zintuigen geprikkeld. Zo is er onder meer een culinaire avond met chef-kok Edwin Vinke, een tocht door de muziek en een modeshow door Addy van den Krommenacker.

In het prachtige Brabantse landschap

Het inspireren tot verbeelding is een belangrijke kracht van Interart en van kunst in het algemeen. Door mensen bij elkaar te brengen op een plek waar verbeelding tot leven wordt gebracht. Interart Beeldentuin & Galerie ligt in het midden van het land, tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. De tuin is gelegen in een prachtig Brabants landschap tegenover het kasteel Heeswijk.

Het complete jubileumprogramma staat op www.interart.nl