Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Betsie van_der_CammenOp speciale uitnodiging van het Veghels Kunstenaars Collectief exposeren in de maand juli, Betsie van der Cammen-Hurkmans met schilderijen en Frans Kerstens met beelden, in het Raadhuis aan de Markt in Veghel.

Betsie van der Cammen uit

Heeswijk Dinther maakt schilderijen

in acryl en verwerkt hierin vaak allerlei materialen. Dit geeft een extra dimensie aan haar schilderijen, het krijgt meer diepte, het maakt het spannend voor de kijker en haarzelf. Haar werk is een combinatie van realistisch, modern en abstract. Warme tinten komen in haar werk veel voor, soms afgewisseld met sprekende kleuren. Zij houdt van afwisseling waardoor zij scherp blijft en steeds weer nieuwe ideeën krijgt. Het is telkens weer een uitdaging om aan een nieuw doek te beginnen.

Frans Kerstens uit Uden werkt met zowel zachte als harde steensoorten. Hij laat zijn beelden, door te spelen met lijnen en vormen, optimaal tot zijn recht komen. Na het hakken, modelleren en polijsten is het voor hem genieten, als zo’n glanzend beeld is ontstaan uit een ruw stuk steen.

Omdat de schilderijen en beelden elkaar prima aanvullen is een bezoek aan deze expositie zeker de moeite waard.

De expositie is te bekijken tijdens de openingstijden van de bibliotheek en het Uitpunt:

di. wo. do. vr. van 11.00 tot 19.00 uur

zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur

Ook tijdens de manifestatie FABRIEK MAGNIFIQUE op 12 en 13 juli is de expositie te bezichtigen!

Op alle zaterdagen en tijdens Fabriek Magnifique zijn de exposanten aanwezig om uitleg te geven over hun werk.

De toegang is gratis.