Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

080511-phe-fc-bernheze.jpgMeer dan 600 bezoekers hebben zich laten verrassen bij de foto-expositie van FC-Bernheze. Veertig fotografen presenteerden hun mooiste rode-jurk-foto. De helft van hen ook nog hun bijna mooiste. Verspreid over het hele terrein waren nog circa 25 kleine exposities ingericht.

Vanwege moederdag werden de moeders nog extra verrast.
Bij binnenkomst kregen ze een hartje omgehangen. De Kersouwe bood hen een gratis kopje koffie of thee. De grootste verrassing was een foto die kinderen van hun moeder konden maken.
Met een geestige toespraak werd de expositie om 10.30 uur geopend door wethouder Ad Donkers. Hij had een aantal treffende uitspraken opgetekend van deelnemende fotografen. Als openingshandeling presenteerde hij zijn eigen rode-jurk-foto. Voorzitter René Kuijs overhandigde hem een prachtig fotoboekje met de 40 geëxposeerde rode-jurk-foto's.

Als  u de foto’s via een diashow wilt bekijken, klik dan op het icoontje rechtsboven de foto (DIASLIDE). Als u de pop-up heeft uitgeschakeld verschijnt er bovenaan de pagina een melding. Klik dan op opties en sta pop-up voor deze site toe.
Mocht u nog  problemen ondervinden of meer uitleg willen hebben? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij helpen u graag verder.