Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

081108-rvdk-zwetsavond.jpgDe 27e zwetsavond zit er weer op. Een geweldige avond voor een goed gevulde zaal van de Speelman.
De opening werd gedaan door Henk Habraken en Rico van Hooren.  In een van zijn liedjes heeft Henk uitgelegd waarom Heeswijk en Dinther nooit geen eenheid zullen zijn. Op dit moment kun je zelfs niet met de bus van Heeswijk naar Dinther.
Voor foto's klik hier

081108-rvdk-zwetsavond_3.jpgToon Konings vertelde als Hans Worst over de worsten fabriek. Voor de vierde keer nam hij aan deze avond deel.
Sjan van Zoggel nam voor de zevende keer deel aan deze zwetsavond. Met een ijzersterke buut kreeg ze de zaal plat. Ze kwam in de creatie van Lenie Kok en kwam deze avond voor de zevende keer haar opwachting maken.
Het Duo Teun en Peer, Teun van Zoggel en Peter van Daal vertelde hun ervaring op de jeugd Camping De Wildhorst.  Vele avonturen die de jeugdige kampeerders hebben beleefd werden ons op humoristische wijze verteld. Voor de tweede keer kregen ze de lachers op hun hand.
Na de pauze traden Henk en Rico weer op. De Dintherse troubadour is wel erg vaak te vinden in Heeswijk. We denken dat Henk met zijn zang kwaliteiten een grote voorliefde heeft voor Heeswijk. En dat is nooit weg.
081108-rvdk-zwetsavond_5.jpgTom Korsten kwam na de pauze als Pietje de Postboy. Met het lopen van zijn route  beleefde hij allerlei vermakelijkheden. Met deze buut kreeg ook hij de lachers op zijn hand. Voor de tweede keer nam hij deel aan deze buut avond.
Als afsluiting kwam Peter van Daal als Peerke van Pieta’s. Voor de twaalfde keer stond hij in de ton. Met een geweldige buut sloot hij deze avond af.  Een geweldig applaus van het publiek beloonde hun voor dit optreden. En zo was de 27e Zwetavond van De Juinders weer ten einde. Juinders, het was een geweldige avond tot volgend jaar.