Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

090117-lvdv-teeravond.jpgOp zaterdag 17 januari hield harmonie Sint Servaes uit Dinther haar jaarlijkse teeravond. Traditioneel werd de avond geopend met een Heilige Mis in de Sint Servatiuskerk. Tijdens deze mis werden tegelijkertijd de aanstaande communicantjes aan de gemeenschap voorgesteld. Tijdens de aansluitende feestavond onder de prachtige klanken van Tilt werden drie jubilarissen in het zonnetje gezet.

 

De avond begon met een stemmige viering, voorgegaan door pastor Joost Jansen. 45 kinderen, die zich voorbereiden op hun Eerste Heilig Communie op zondag 17 mei a.s., werden voorgesteld aan de gemeenschap. De harmonie luisterde de viering, onder leiding van de grieperige dirigent Eric Swiggers, op met een aantal prachtige werken. Een van de muzikale hoogtepunten was ‘De Evening Song’ met de trompetsolo's van Arian Deckers en Jan Verhoeven. Dit nummer klonk prachtig door de nieuw beschilderde gewelven van de Dintherse Sint Servatiuskerk.

Na de Heilige Mis werd de avond voortgezet in zaal de Toren. De thuishaven van ons grote harmonieorkest, waar op donderdagavond wordt gerepeteerd, werd voor de gelegenheid gebruikt als feestzaal. De formatie Tilt was deze avond aanwezig om de sfeer er goed in te brengen. Hoewel zij gehandicapt waren door de blessure van de vaste drummer lukte het Tilt goed de sfeer in de zaal te krijgen en ook menigeen op de dansvloer te laten zwieren.

Met op z'n tijd een hapje en een drankje werd het een zeer geslaagde avond, die druk werd bezocht. Zeker onze jeugdige muzikanten waren dit jaar goed vertegenwoordigd en we hopen dat zij ook volgend jaar in nog grotere getalen aanwezig zullen zijn.

Vast onderdeel van de teeravond is de huldiging van de 25-jarige jubilarissen van onze vereniging. Dit jaar waren het Loek Verdonk, Joop Traa en Ellen Pouwels - van den Nieuwenhuijzen die de eer te beurt viel. Voorzitter Lambert van der Ven sprak de drie jubilarissen toe, dankte hen voor hun inzet en betrokkenheid en sprak de hoop uit dat zij nog veel plezier aan de vereniging mogen beleven. Voor de jubilarissen waren er natuurlijk een speldje en een oorkonde.
Voor de partners een bosje bloemen.

We kijken terug op een gezellige, geslaagde avond.