Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

wantv.jpgDe tijd vliegt, de lente staat weer voor de deur. Inmiddels zijn de klokken weer omgezet naar de zomertijd en wordt het weer warmer.In de maand maart was ons team op diverse plekken aanwezig om voor u een en ander vast te leggen. Zo waren we o.a. bij een benefiet concert voor Stichting Strijd na coma in Dinther. In Heesch filmden we dat er actie gevoerd werd voor het behoud van de drie Platanen.
In Nistelrode waren we aanwezig bij de repetitie van Efkes Anders en Artistique uit Uden. Waarom? Kijk naar onze uitzendingen: zondag 5 april t/m zaterdag 11 april, om 14.00 - 16.00 - 18.00 en 20.00 uur.
Als u denkt dát is iets voor WAN TV, laat dit dan weten via onze redactie, tel.: 0413-296089 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
In de week voorafgaande aan de uitzending staan de onderwerpen op tekst-TV vermeld.We krijgen regelmatig de vraag of de oude uitzendingen nog te zien zijn. Die mogelijkheid is er, ga naar www.wansite.nl.
Ook mensen uit het buitengebied van Bernheze kunnen op deze site de uitzending zien.
Onderwerpen uitzending april: 
-14 maart: actie de drie Platanen, Heesch,
-15 maart: publieksprijs voor Marie-José v.d. Linden, Nistelrode,
-17 maart: interview m.b.t. jubileumboek de Kiem, Heesch,
-19 maart: Efkes Anders en Artistique één toneelvereniging, Nistelrode,
-22 maart: boekenbeurs PEP, Heesch,
-27 maart: start werkzaamheden brandweerkazerne/gemeentewerf, Nistelrode.
Focus op…: Modelbouwer Rien van Zandbeek uit Vorstenbosch.Rien van Zandbeek uit Vorstenbosch heeft een hobby die veel geduld en handigheid vergt. Beide zijn bij Rien ruim voor handen. Dat hij handig is zie je zo, niets is onhaalbaar. Het mooiste is om zelf alles te maken, hoe dat eruit ziet, kijk zelf maar….. Werken in de tuinbouw, deel 7.
Natuurlijk is e.e.a. ONDER VOORBEHOUD! 
Mochten er mensen zijn die tijd hebben om een steentje bij te dragen aan ons TV team dan kan je contact opnemen met de redactie van de WAN, tel.: 0413-296089. Mocht u onderwerpen/hobby/interesses hebben die u graag op onze lokale omroep wilt laten zien, in het journaal of als onderwerp in Focus op…., neem dan contact op met onze redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon: 0413-296089.