Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

090305_alv_17.jpgVanmiddag nog was hij getuige van de officiële opening van de Kilsdonkse Molen door ZKH Prins Johan Friso als secretaris van de Stichting Kilsdonkse Molen. Vanavond aan het begin van de medewerksavond kwam burgemeester Heijmans van Bernheze even terug voor een bijzondere gelegenheid: Willy van der Steijn werd bij de aanvang van de feestavond Koninklijk Onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De heer Van der Steijn ontvangt de onderscheiding voor zijn verdiensten sinds 1970 op het gebied van cultuur, politiek en kerkelijk leven.

Decorandus zet zich sinds 2002 in als secretaris van de politieke partij OPG.
Sinds 2003 vervult decorandus dezelfde functie bij de Stichting De Kilsdonkse Molen. Mede door de inzet van decorandus is een prachtige restauratie van de Kilsdonkse Molen tot stand gekomen. Sinds 2005 is decorandus secretaris van Stichting Het Geleer. Tevens is de heer Van der Steijn vrijwilliger van de kerkhofcommissie van de parochie Sint Servatius in Dinther.
Daarnaast is decorandus van 1970 tot 2000 bestuurslid geweest van de Harmonie Sint Servaes, waarvan enkele jaren secretaris, vicevoorzitter en voorzitter.
Ook is de heer Van der Steijn van 1994 tot 2000 bestuurslid geweest van de Vereniging Muziekgezelschappen Kring Veghel.