Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

20080925-pvz-kasteelheeswijk.jpgOp zondagmiddag 7 juni aanstaande etaleert op Kasteel Heeswijk (bij goed weer in de kasteeltuin of op de binnenplaats), Envie Couture de nieuwste modellen uit haar kledingcollectie voor feestelijke gelegenheden. Tegelijkertijd kunt u genieten van een luxe high tea, waarin hartige én zoete lekkernijen de boventoon voeren. Smaak en gratie verstrengeld.   Zoet of hartig
Vanaf 14.00 uur
(tot een uur of 17.00 uur) wordt u - bij goed weer - in de zonnige kasteeltuin of op de binnenplaats gastvrij ontvangen met een sprankelend welkomstdrankje. Oogverblindend opgediend en geserveerd vanaf étagères/het buffet, is er daarna de keuze tussen een hartige invulling van de High Tea en een – letterlijk – zoete. Deze lekkernijen worden - vanzelfsprekend - geserveerd onder het genot van diverse soorten thee. Bij minder uitbundig weer vormen de keldergewelven van het kasteel het decor van ‘High Tea & High Fashion’.

Envie Couture: feestelijk
Ondertussen worden u de nieuwste en meest bijzondere modellen uit de eigen collectie van Envie Couture geshowd. De nadruk ligt natuurlijk op feestelijke kleding en dito creaties. De ontwerpen van styliste Cécile Timans worden uitsluitend verkocht via de eigen vestigingen van Envie Couture (Maastricht, Den Haag en Den Bosch).

Tijden en prijzen
De exclusieve verwennerij in combinatie met de elegante modeshow duurt van 14 tot 17 uur en kost
€ 23,50 per persoon. Kinderen van 4-12 jaar: € 14,50. Kinderen tot 4 jaar gratis.

Reserveren
Per telefoon: 0413 292352 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.