Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

wanfm_nieuwFebruari is de maand die vooral in het teken van carnaval staat. Hierop komen we terug in de Focus op…van deze maand. Voor het journaal zijn we begin februari bij de pyamaparty in de bibliotheek in Heesch geweest. Natuurlijk hadden we ook aandacht voor het benefietconcert voor Haïti en waren we aanwezig bij de uitreiking van de cultuureducatieprijs 2009.

Waar we nog meer aanwezig zijn geweest...kijk naar onze uitzendingen op zondag 7 t/m zaterdag 13 maart, om 14.00-, 16.00-, 18.00- en 20.00 uur. In de week voorafgaande aan de uitzending staan de onderwerpen op tekst-TV vermeld. Heb je de uitzending gemist, ga dan naar www.wansite.nl. Ook mensen uit het buitengebied van Bernheze kunnen op deze site de uitzending zien.

 

Onderwerpen uitzending maart: 

ü  3 febr.: Pyamaparty bibliotheek Heesch.

ü  4 febr.: Gerdi Verbeet op bezoek bij Bernrode.

ü  7 febr.: Benefietconcert voor Haïti, Heesch.

ü  23 febr.: Persconferentie Bernheze/Maasdonk

ü  25 febr.: Voorleeswedstrijd Bernheze.

ü  25 febr.: Cultuureducatieprijs 2009, Heesch.

ü  26 febr.: Start aanleg wandelknooppuntennetwerk Bernheze.

 

Focus op….: Carnaval in Bernheze.

We kunnen niet anders dan terugblikken op de afgelopen Carnaval. We waren bij diverse prinsenonthullingen en optochten en vonden het zeker de moeite waard om daar meer dan 3 minuten uitzending aan te besteden. Kleurrijk, divers, individueel, met een groep of op een grote wagen; het leek er op of heel Bernheze op straat was, want liepen ze niet mee, dan stonden ze wel te kijken!

 Natuurlijk is e.e.a. ONDER VOORBEHOUD!

Mochten er mensen zijn die tijd en zin hebben om een steentje bij te dragen aan ons TV team dan kan je contact opnemen met de redactie van de WAN, tel.: 0413-296089.

Mocht u onderwerpen/hobby/interesses hebben die u graag op onze lokale omroep wilt laten zien, in het journaal of als onderwerp in Focus op…., neem dan contact op met onze redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,

telefoon: 0413-296089.

 

Tot de volgende keer,

het WAN-TV team.