Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

foto_voor_persbericht_bij_top_100_alle_13_goed1Geef jouw 5 favoriete Nederlandstalige nummers door en maak kans op fantastische prijzen
 “De Waarheid” van Marco Borsato, “Ademnood” van Linda, Roos en Jessica maar ook “Koning Pinteman” van BZB of “Carolientje” van Willeke Alberti…Allemaal liedjes gezongen in onze moerstaal. En de 50-jarige popgeschiedenis heeft inmiddels een groot aantal Nederlandstalige successen voortgebracht. Op zaterdag 24 april passeert een groot aantal Nederlandstalige platen de revue op de lokale radiozender WanFM. Alle inwoners van Bernheze bepalen de volgorde en welke plaat het populairst is. Kortom Bernheze maakt zich weer op voor de samenstelling van de Bernhezer Nederlandstalige Top 100.  

 “Dit programma is gewoon een feestje om naar te luisteren”, vertelt Marijke den Otter van WanFM enthousiast. We rekenen dit jaar op veel stemmers. Een groot aantal verenigingen verspreidt de stembiljetten onder hun leden. Mensen hoeven niet naar een stemlokaal. Meedoen aan de samenstelling van de Bernhezer Nederlandstalige Top 100 kan via www.wansite.nl.” 

De inzendingen die de nummer 1 van de top 100 ook bovenaan hun lijstje hebben staan maken kans op prachtige prijzen. John de Mol van Bikers stelt een prachtige Giant fiets ter beschikking.  Den Otter: “Het beste vervoermiddel om in de zomer door Bernheze te rijden.” De winnaar van de 2de prijs kan met 15 personen genieten van een sfeervolle High Tea in Trouwzaal Het Raadhuis Dinther. Ook Cultureel Centrum De Pas, Gabriëls Fotografie en Life and Garden maken deel uit van het groeiende prijzenpakket. “Het is fantastisch te zien dat WanFM met de Bernhezer Nederlandstalige Top 100 zoveel handen op elkaar krijgt. Het succes van het programma is dit jaar het succes van alle bedrijven en verenigingen die meedoen aan dit radio-evenement,” aldus Marijke den Otter. 

 

Om u in de stemming te brengen is ook het team van WanTV druk in de weer met de Bernhezer Nederlandstalige Top 100. Het programma “Focus op…” staat van 4 tot 10 april helemaal in het teken van de Top 100. Daarin ook een gesprek met programmakers John van der Donk en Michel van Zuijlen over hun passie voor Nederlandstalige muziek.

 

Breng uw stem uit, steun de deelnemende verenigingen, maak kans op een van de fantastische prijzen en stem natuurlijk op 24 april de hele dag op WanFM, de stem van Bernheze.

 

Bernhezer Nederlandstalige Top 100

24 april 9.00-18.00 uur WanFM 105.6 fm (ether) 87,5 fm (kabel)

Laat je stem horen! www.wansite.nl