Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

interartvtIn Interart Beeldentuin is voordat de beeldentuin open gaat grote opwinding. De tuin vraagt nieuwe beplanting en veel aandacht bij het begin van de lente. Tuinlieden lopen af en aan en zorgen dat de bomen gesnoeid zijn, de hagen geknipt en de planten in de kijker. Als de basis is gelegd, komen de kunstenaars met hun beelden. Die krijgen allemaal de aandacht die ze verdienen en het team van Interart zoekt plaatsen uit, die passen bij het werk van iedere kunstenaar. Het maken van de juiste compositie is het toppunt van de voorbereiding.
Achter de schermen
Wat u wellicht niet weet is, dat er achter de schermen intensief gewerkt wordt om de tuin ecologisch duurzaam te maken of te houden. Niet alleen zijn de beelden die bij Interart Beeldentuin geëxposeerd worden gemaakt van duurzame materialen zoals brons, cortenstaal, marmer en glas. Ook in de tuin zijn allerlei activiteiten aan te wijzen die op het gebied van duurzaam-heid vooruitstrevend te noemen zijn. Lees verder>>> 

Wegomleiding Heeswijk-Dinther Tot de zomervakantie van 2010 is de toegangsweg tot Heeswijk-Dinther vanaf de N279 afgesloten. U neemt op de N279 de afrit Middelrode, vervolgens gaat u op de rotonde rechts richting Heeswijk-Dinther.