Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

wantvVolop TV-uitzendingen in april op WanTV. Naast de speciale Focus op.........die een blik werpt op de organisatie van de 2e Bernhezer Nederlandstalige Top 100 een gevarieerd maandjournaal, Heilige Missen en ook nog de raadsvergadering. Kijk naar de uitzendingen: zondag 4 april t/m zaterdag 10 april, om 14.00 - 16.00 - 18.00 en 20.00 uur. Ook op 24 april stemt u af op WanTV. Van ‘s morgens 9.00 uur tot 18.00 uur kunt u de Bernhezer Nederlandstalige Top 100 de hele dag volgen.

Focus op…: The making of de Bernhezer Nederlandstalige top 100.

Deze keer een kijkje in Eigen Keuken.

WanFM is met man en macht bezig om van de 2de editie van de Bernhezer Nederlandstalige Top 100 van 24 april een groot succes te maken! In deze Focus op een blik achter de schermen; wat moet er allemaal gebeuren om een Bernhezer Top 100 van de grond te krijgen? Wat is het begin, hoe wordt het uitgerold, wie zijn de medewerkers en hoe worden ze ingezet, welke gezichten zitten er achter de stemmen van WanFM, wat voor prijzen zijn er te winnen, wat gebeurt er bij de deelnemende verenigingen? Heeft u uw top 5 al ingevuld? Nee? Geen nood, het kan nog tot  16 april. Ga naar www.wansite.nl en vul het deelname formulier in.

 

Onderwerpen maandjournaal: 

ü      6 maart: Koninklijke onderscheiding mw. M Hendriks, Nistelrode,

ü      13 maart: Koninklijke onderscheiding dhr. P. Smulders, Heeswijk,

ü      14 maart: Bernhezer tenniskampioenschappen, Heeswijk-Dinther,

ü      17 maart: Nationale boomplantdag, Heesch,

ü      19 maart: NLDOET bij Dier & Tuin weide, Heeswijk-Dinther,

ü      20 maart: Dag van de zorg bij Cunera, Heeswijk,

ü      20 maart: Grote Schoonmaakdag Bernheze,

ü      24 maart: Presentatie uitkomsten behoefteonderzoek senioren, Nistelrode.

ü      25 maart: Informatiebijeenkomst samenwerking heemkundekringen Lith, Oss, Bernheze.

 

Heilige Missen met Pasen:

Op Paaszaterdag zenden zij de Heilige Mis uit. Deze begint om 20.00 uur. Ook op 1ste Paasdag.

om 10.00 uur schakelt tekstTV over naar WanTV voor een live-registratie van de Heilige Mis van de Petrus-Emmaus Parochie. Niet het TV-team van WanTV verzorgt het camerawerk maar de vrijwilligers van de parochie.

 

Raadsvergadering

Met de Gemeente Bernheze zijn afspraken gemaakt over het uitzenden van de raadsvergadering. De eerstvolgende raadsvergadering is op 8 april om 19.30 uur. Deze wordt live uitgezonden op WanTV. De politiek verslaggevers van WanTV, Leo en Stijn Steenbakkers, nemen vooraf, tijdens en na de vergadering interviews af met enkele raadsleden.