Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

kersouwelogoNatuurtheater De Kersouwe opent binnenkort weer haar poorten voor een prachtig programma vol vermaak voor iedereen. De Kaartverkoop start dit jaar in 2 fasen:

Op zaterdag 24 april start om 9.00 uur de voorverkoop voor het zomerseizoen 2010 voor een groot aantalvoorstellingen zoals De Dijk, Gerard van Maasakkers, Comedytrain, Marco V en vele anderen.

Op 15 mei zijn vanaf 9.00 uur ook de kaarten te koop voor Kane, Waylon, Bløf en Youp van 't Hek. De kaarten zijn te koop via www.kersouwe.nl en via de verkooppunten VVV Bernheze, Cafe De Zwaan in Heeswijk en Uitpunt in Veghel. Kijk op www.kersouwe.nl voor de openingstijden van deze verkooppunten.

Vrienden van De Kersouwe ontvangen per post informatie over de reservering van de toegangskaarten.

Er zijn deze zomer concerten in De Kersouwe van trouwe bands als Kane, De Dijk Gerard van Maasakkers , Bløf en van nieuwe helden als Waylon. Er is cabaret van Brigitte Kaandorp, Comedytrain, Droog Brood en Youp van' t Hek. Theatervoorstellingen van Huub Stapel, jeugdtheater op woendagmiddag en natuurlijk de bijzondere eigen theaterproducties van de spelersgroepen van De Kersouwe. En nog veel meer!

Alle informatie is te lezen op de website www.kersouwe.nl, in advertenties die de komende weken verschijnen en in de Kersouwe folder die verspreid gaat worden.