Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

102304-tlun-kantlijn-jeugdgroep_0De jeugdgroep van Toneelvereniging Kantlijn uit Heeswijk voert een fantastisch mooi toneelstuk op, geschikt voor een ieder tussen de 4 en 99 jaar.
Het verhaal: Wat zou er gebeuren als een Elfje een Trol ontmoet? Ruzie, zou je denken en misschien heb je wel gelijk. Maar wat als Merlina en haar Nimfen een handje gaan helpen? Misschien dat het dan nog wel goed gaat aflopen……………benieuwd? Ga zelf maar kijken. Op Vrijdagavond 23 april om 19.30 uur en op zaterdag en zondag om 14.30 uur.
De jeugdgroep heeft er alles aan gedaan om er een mooie voorstelling van te maken, de rolverdeling was in eigen handen en wordt vervuld door kinderen van 8 t/m 15 jaar. Vanaf vorig jaar mei werd er volop gerepeteerd en met veel improvisatie zijn er sterke rollen neergezet. De regie is in handen van Yvonne van Venrooij-Linders en zij werd geassisteerd door Merlin van Esch.
Ook is er een geweldig decor neergezet door eigen decorbouwers, geïnspireerd op de “Droomvlucht” uit de Efteling. Compleet elfenbos met honderden bloemen, schommel, trapjes etc. en een echte trollengrot en een waar bos. Niets werd er aan het toeval overgelaten, gewoon betoverend. Zeer de moeite waard om gezien te worden.