Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

InterartOp zaterdag 8 mei, 15.00u is het weer zover. De officiële opening, voor genodigden, van het seizoen 2010!
Zoals elk jaar zal ook dit jaar de beeldentuin door een bijzondere dame worden geopend.
Meiny Prins, algemeen directeur van Priva. De eerste drie jaar van haar loopbaan stond Meiny voor de klas, vervolgens ging ze studeren aan de Academie voor Beeldende Kunsten en daarna was ze oprichter en directeur van ontwerp- en communicatiebureau De Stal.
 En weer later studeerde ze bedrijfskunde in Rotterdam. Meiny Prins is de tweede generatie Prins die het van oorsprong Lierse familiebedrijf Priva leidt. Priva levert in meer dan zeventig landen producten en diensten voor de glastuinbouwsector en utiliteitsbouw. Meer dan vierhonderd medewerkers, verspreid over vestigingen in zeven landen wereldwijd, en twee dochterondernemingen in Arnhem, werken dagelijks aan de ontwikkeling en distributie van producten voor klimaatoplossingen. In de tuinbouw is Priva wereldmarktleider, en ook in de gebouwenwereld heeft Priva haar sporen ruimschoots verdiend.
 Meiny werd in 2009 gekozen tot Zakenvrouw van het Jaar en ontving daarvoor de Prix Veuve Clicquot uit handen van Neelie Kroes. Vele omstandigheden binden ons. Internationale betrekkingen, zakenvrouwen, de zoektocht naar duurzaamheid, de liefde voor innovatie, creativiteit, kunst en de relatie die reeds twee generaties voortduurt. Het mag voor zich spreken dat wij het als een grote eer beschouwen dat Meiny dit jaar de openingshandeling van Interart Beeldentuin extra cachet gaat geven.

Met geldig passepartout of officiële uitnodiging bent u van harte welkom op zaterdag 8 mei vanaf 13.00u. De officiële opening zal worden verricht om 15.00u op de Art Court door Meiny Prins. Interart Beeldentuin is weer geopend vanaf 9 mei voor eenieder die kunst en natuur een warm hart toedraagt.