Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Dijk2_foto_Jos_Dortmans1_Medium22 mei Pinksteren, volgens de weervoorspellers krijgen we een prachtig weekend. Wat is er dan mooier dan een avond buiten, in de openlucht met de swingende en ook romantische nederpop van De Dijk! De Dijk zorgt voor een zwoele feestavond; en iedereen weet dat de Kersouwe weer geopend is. Er zijn weer kaarten te koop,  dus bestel snel!

De Dijk staat altijd garant voor een fantastische muziekavond in De Kersouwe. Op de CD Brussel van de Dijk staat een nummer: Mooier dan nu. Alsof het voor de Kersouwe geschreven zingen zij:

Hier langs het stilstromende water
Met zijn eeuwig klinkend lied
Van vergeet het maar, vergeet het maar
Maar vergeet het niet

De cd leverde de band zelfs de Popprijs op. Hun  mix van soul, blues en rock is gedurfd aangevuld met salsa. En dus swingt De Dijk nóg meer. Het bandjesgevoel lijkt weer helemaal terug, en aan niks valt af te horen dat dit alweer de zoveelste plaat is van een stel muzikanten dat voor elkaar geen verrassingen meer kent. En dan zijn er opnieuw de teksten, die maar weer onderstrepen dat deze band de Nederlandstalige rock misschien niet heeft uitgevonden maar dat hun naam onlosmakelijk met het genre verbonden is en dat al decennia lang. ‘Mooier dan nu zal het nooit gaan’, zingt Huub van der Lubbe op Brussel. Maak het mee in De Kersouwe. Voor kaartverkoop: www.kersouwe.nl en bij VVV Heeswijk, Cafe De Zwaan in Heeswijk en Uitpunt te Veghel.

Zaterdag 22 mei, aanvang 21.00 uur, entree 25,-