Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

kersouwe_logoVrijdag 21 mei staat er voor de 12e keer in successie weer een Open Podium op het programma van de Kersouwe. En unieke en altijd zeer druk bezochte activiteit met een hoog lokaal karakter. Avondvullend vermaak met de meest uiteenlopende disciplines.
Alles kan en (bijna) alles mag in de bossen van de Kersouwe. Elk jaar zijn er dan ook weer volop spontane aanmeldingen waardoor de organisatie een flinke kluif heeft aan het wikken en wegen om de juiste artiesten bijeen te brengen die samen een passende en avondvullende voorstelling kunnen maken. De ingrediënten zijn steevast een breed assortiment en dus voor elk wat wils.
Er is poëzie, veel muziek, cabaret, zang, en (dus) entertainment in het algemeen. Tijdens het open podium treden minimaal tien verschillende groepen en of personen op. Variërend van een akoestisch spelende band, een vrouwenkoor, cabaret van ?een of meer?, tot een verhaal van dé lokale verhalenverteller en natuurlijk nog veel meer. Heleen van de Veerdonk, Rien Somers en Ad van Schijndel vormen het trio dat aan de basis staat van het succes van de avond. Jaarlijks wordt ook een ? binnenaflevering? opgevoerd, wanneer in de café de Zwaan de artiesten, weliswaar in een andere setting, aan het publiek worden gepresenteerd.
De finale is natuurlijk zoals gebruikelijk in het kleine theater van de Kersouwe, hét podium van vermaak bij uitstek. Elk jaar opnieuw een bijzondere avond met alle facetten van podiumkunst in zich en iedere keer vol verrassingen. De presentatie is in handen van Heleen van de Veerdonk. Aanvang 20.30 uur, de entree is gratis.