Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

104_wereldbandDe 6 mannen van Wereldband gaan in TWIST de strijd aan met 50 instrumenten.Op zoek naar de ideale voorstelling wordt uit alle mogelijke bronnen geput om via muzikale gevechten de voorstelling naar eigen hand te zetten. Deze muzikale bronnen liggen in de diverse muzikale tradities, maar ook in gebruiksvoorwerpen waar kennelijk muziek in zit.

Resultaat is een unieke voorstelling, waarbij knappe instrumentale nummers en mooie liedjes hand in hand gaan met fysieke acts en satire.  Wereldband maakt ongegeneerd misbruik van haar virtuositeit, met een vette knipoog. Kijk maar eens hier en hier naar twee verrassende optredens!  

Wereldband is: Willem van Baarsen, Rogier Bosman, Sanne van Delft, Ro Krauss, Stanislav Mitrovic en Tim Satink. De bandleden zijn conservatorium geschoold en brengen hun eigen specialisme mee.

Sinds 2003 speelt Wereldband in het theater met respectievelijk `Lekker Warm' en `KEET'. In december 2009 is hun derde voorstelling 'Kopmannen' in première gegaan.

Na 'Kopmannen' is de Wereldband verder op zoek gegaan naar de ultieme muzikale theateravond. Dat is ze gelukt, het is nog gekker, nog mooier, nog leuker en vooral nog muzikaler. Met maar liefst 50 instrumenten laat de wereldband de theaters schudden op hun grondvesten!


EUR 17.50 | Reserveer nu!