Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

100619-lvdv-zomerpopHD_08Het opleidingsorkest en de B-selectie van de slagwerkgroep van Harmonie Sint Servaes uit Dinther traden op zondagochtend 19 juni om 11.00 uur op tijdens Zomerpop in Berlicum. Onder de bezielende leiding van de dirigenten Arian Deckers en Tonn van de Veerdonk speelden de muzikanten in opleiding samen met de jeugd van omliggende dorpen. Zo werd een mooi jeugdpromsconcert in de openlucht verzorgd!

Ondersteund door een muzikaal combo en een aantal solisten werd het een mooi concert. En ook de weergoden hielpen een handje mee. Het bleef gelukkig droog en ondanks de frisse temperatuur maakte de muziek er een hartverwarmende bijeenkomst van. Zoveel jong muzikaal talent bij elkaar!

Het opleidingsorkest onder leiding van Arian Deckers speelde samen met de jeugd van Gemonde en Berlicum drie sets van vijf nummers. Zo kwamen nummers langs van Robbie Williams, Guus Meeuwis, Jan Smit en K3. Maar ook Disneynummers en the Sound of Music. René Habraken en Ton van de Veerdonk traden afwisselend solo of in duet op. Zij zongen de nummers van Robbie Williams, Guus Meeuwis en Jan Smit.

Daarnaast waren Trea van Zutphen, Katja Brooijmans en Joyce van der Sangen als solist aanwezig om met name K3, the Sound of Music en Sieneke te vertolken.

De B-selectie onder leiding van Tonn van de Veerdonk speelde samen met de slagwerkgroepen van Sint Michielsgestel en Berlicum. Zij speelden twee sets van vier nummers van de componisten Jan Schipper en Tonn van de Veerdonk. In hoog tempo kwamen Bongo Party, Bongo Solero, Bongo Exotique, Jolitty, Back to Bennett, Groover, To the roots en Tutti Samba langs.

Het Mercuriusplein was deze ochtend goed bezet met veel publiek. Fijn om te zien dat zoveel Dintherse toeschouwers de weg naar het concert hadden gevonden.