Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

wantvOok dit jaar valt de zomervakantie voor de scholen in regio zuid laat, daarom nog een gewone uitzending. D.w.z. een journaal met o.a. Oranje Bernheze een korte impressie van versierde straten/huizen in alle kernen. Natuurlijk ook aandacht voor het college komt naar u toe en het Horizon voetbaltoernooi. Alle onderwerpen zijn in juni gefilmd.

 

Wat er nog meer te zien is? Kijk naar Wan tekst TV, hierop zijn  onze uitzendingen van zondag 11 juli t/m zaterdag 17 juli om 14.00, 16.00, 18.00 en 20.00 uur te zien.

In de week voorafgaande aan de uitzending staan de onderwerpen op tekst-TV vermeld.
Wist u dat alle Bernhezenaren waar ook ter wereld voor onze uitzending terecht kunnen op:  www.wansite.nl !

Focus op….:  BMX-familie van Dinther uit Heesch.

 

Aan de Ploeg in Heesch woont één van de broers van Dinther. We kennen deze Jorg nog van 5 jaar geleden toen we een Focus op… over hem maakte omdat hij Nederlands Kampioen mountainbiken was geworden. Deze keer trok hij aan de bel en wil hij graag wat meer familieleden aan Bernheze voorstellen: Jorg, Ton, Davy, Max, Isa, Jan, Jaimy en Quinn. Al deze ‘van Dinthers’ bmx-en en dat doen ze niet onfortuinlijk. We waren een avondje bij deze heerlijke familie op bezoek en bezochten de training.

 

Natuurlijk is e.e.a. ONDER VOORBEHOUD!

 

Mocht u onderwerpen/hobby/interesses hebben die u graag op onze lokale omroep wilt laten zien, in het journaal of als onderwerp in Focus op…., neem dan contact op met onze redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,

telefoon: 0413-296089.

 

  • Mochten er mensen zijn die tijd hebben om een steentje bij te dragen aan ons TV team dan kan je contact opnemen met de redactie van de WAN, tel.: 0413-296089.

 

Tot de volgende keer,

het WAN-TV team.

Onderwerpen uitzending juli:

Wat:

Waar:

Wandel3daagse

Heesch

Straatspeeldag Bernheze

Nistelrode

60 jarig bestaan korfbalclub Altior

Heeswijk Dinther

Horizon voetbaltoernooi

Heesch

Vette muziekpret

Vorstenbosch

Intocht Rondje Bernheze

Loosbroek

Kidsclub

Loosbroek

Checkpoint 5 jaar

Heesch

Oranje Bernheze

Alle kernen

Interview jonge ondernemer en ondernemer van het jaar

Nistelrode

Repetitie “Don Juan”, spelersgroep de Kersouwe

Heeswijk

Het college komt naar u toe

Vorstenbosch