Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

100709_DonateursactieIn de afgelopen week hebben wij weer onze jaarlijkse donateursactie gehouden. Ruim vijftig vrijwilligers van onze vereniging bezochten in de afgelopen week de bijna 2500 adressen in Dinther en Loosbroek om financiële steun voor onze vereniging. Graag willen wij alle mensen die een bijdrage hebben geleverd van harte bedanken!

Het onderhouden van een vereniging als de harmonie is in financieel opzicht een uitdagende taak. Ondanks de stevige subsidieregelingen van de gemeente Bernheze, waarvoor wij zeer erkentelijk zijn, is het altijd een hele puzzel om alle touwtjes aan elkaar te knopen. Met name het op orde houden van ons instrumentenbestand vraagt om veel financiële creativiteit. Dit jaar worden er weer een reeks klarinetten aangeschaft welke deels door de Vrienden van Harmonie Sint Servaes worden gefinancierd, maar ook voor een belangrijk deel uit eigen middelen. De donateursactie is hierbij voor ons een belangrijke bijdrage. Ter informatie: Eén klarinet kost gemiddeld ongeveer anderhalf duizend euro. Met de opbrengst van onze donateursactie kunnen we dit jaar een paar klarinetten financieren.

We willen iedereen die een bijdrage heeft gegeven aan de donateursactie van harte bedanken. En wie we dit jaar niet aan de deur troffen, volgend jaar is er weer een kans! We rekenen jaarlijks op uw steun, dan mag u ook op ons rekenen bij serenades, eucharistievieringen en concerten.

Komende zondag houden wij op het kerkplein in Dinther een Jubileumconcert bij gelegenheid van ons 80-jarig bestaan. Vanaf 19.00 uur bent u welkom!

 

Namens harmonie Sint Servaes

Lambert van der Ven

voorzitter