Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Logoproms1Op zondag 18 juli viert harmonie Sint Servaes uit Dinther nog eenmaal haar 80 jarige bestaan. Diverse activiteiten vanwege dit jubileum zijn inmiddels al achter de rug, zoals een nieuwjaarsconcert en een korenavond. Maar het klapstuk tot nu toe waren toch wel de twee fantastische Dinther-Proms concerten in sporthal De Zaert. Iedereen die er geweest is zal er nog met veel plezier aan terugdenken. Harmonieorkest, slagwerkgroep, twee koren, zes solisten, een dansgroep en een combo maakten er een geweldig feest van. Als afsluiting van het jubileumjaar is er nu dan nog een receptie, gevolgd door het traditionele kerkpleinconcert.

De receptie vindt van 16.30 tot 18.30 uur plaats in het cultureel centrum Servaes in Dinther waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd. Aan het eind van de receptie zal door Jan en Addy Nelissen het nieuwe vaandel aangeboden worden.

Om 19.00 uur vindt vervolgens op het kerkplein het traditionele kerkpleinconcert plaats, met optredens van de slagwerkgroep en het harmonieorkest. Maar niet alleen de harmonie zelf viert een jubileum. Maar liefst drie gouden leden zullen op deze avond gehuldigd worden voor hun 50 jarig lidmaatschap. Wim Hermans, Willy van der Steijn en Gerard Barten zijn de jubilarissen. Erik Verkuijlen viert zijn 40 jarig lidmaatschap. Kortom, er is van alles te vieren en kom dus gerust langs om mee te delen in de feestvreugde.

De harmonie zal een concert geven waarin ze terug gaan naar oude tijden. De oude doos is omgekeerd en het resultaat mag er wezen. Behalve een reis door de tijd zal het ook een reis rond de wereld worden. Van Miss Saigon via Rule Brittannia naar ons eigen Brabant. Marga van de Broek, George Blanken en René Habraken, bekend van de Proms-concerten, zullen hun vocale bijdrage leveren om er weer een fantastische luisteravond van te maken op het altijd gezellige kerkpleinconcert. Toegang is uiteraard gratis.