Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

foto_bij_persbericht_week_301_Medium 20 juli is in Wereldwinkel Heeswijk-Dinther de zomeruitverkoop van start gegaan. Een groot aantal artikelen wordt verkocht met een korting van 30%!(zolang de voorraad strekt). En u weet: Wereldwinkel Heeswijk-Dinther verkoopt niet zomaar cadeaus. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens fairtrade criteria ingekocht.

Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier de kans een beter bestaan op te bouwen.

 De bijna 400 Wereldwinkels en Fair Trade Shops maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Dat armoede wel bestreden kan worden. Koop je een cadeau in onze winkel, dan draag je daaraan bij. De kortingen die worden geboden op het fairtrade assortiment gaan niet ten kosten van de inkomsten van de fairtrade producenten in ontwikkelingslanden.

 

Afscheid van Bong-mai servies

Het handgemaakte service uit Vietnam was in de afgelopen jaren een product van de Wereldwinkels. Het servies gaat uit de collectie. Wereldwinkel Heeswijk-Dinther heeft nog enkele artikelen in de aanbieding. Wellicht dat deze onderdelen uw servies compleet maken. De maanden juli en augustus staan in het teken van de uitverkoop. Met name het Bong-mai servies krijgt nog een keer de aandacht die het verdient. Het Bong-mai service worden opgeruimd tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

 

Gewijzigde openingstijden

In verband met de zomervakantie zijn de openingstijden van de Wereldwinkel aangepast.
Van 26 juli tot en met 5 september is de winkel open op vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.