Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

InterartHet kunstseizoen nadert zijn einde. Dat wil niet zeggen dat de beeldentuin al verherfst. Er is op het ogenblik een zeer kleurrijke glastentoonstelling die nog tot en met 3 september duurt, met internationaal vermaarde glaskunstenaars. Maar er is ook nog een interessante happening. Op 4 en 5 september komen drie beeldend kunstenaars hakken in de tuin.  U kunt dan met eigen ogen zien hoe een stenen kunstwerk tot stand komt, welke gereedschappen daarbij gebruikt worden en hoeveel arbeid verricht moet worden om een uniek kunstwerk te scheppen. 
Drie kunstenaars hakken 4 en 5 september

Er zijn drie beeldhouwers, die aan hun beelden werken in het weekend van 4 en 5 september; Hans Rikken, Angelo Moyano en Mariette van Berkel. Een kunstenaar die jammer genoeg heeft moeten annuleren, is Halinka Jakubowska vanwege een schouder- en handblessure. We zullen alle beeldhouwers kort aan u voorstellen, waarna we ze interviewen over hun manier van werken, zodat u een eerste indruk krijgt. Vervolgens kunt u bij iedere beeldhouwer gaan kijken hoe deze werkt en u kunt zelf ook vragen stellen aan de kunstenaars. Interart Beeldentuin is geopend vanaf 13.00u. De beeldhouwers beginnen met hun werk om 14.00 uur op de Art Court; de ontmoetingsplaats voor kunstminnend publiek en onze kunstenaars.  Lees verder>>> 

De maanden september en oktober lenen zich bijzonder goed voor een beeldentuinbezoek. Met een appel uit de hoogstam-fruitboomgaard in de hand kunt u nog eens een tocht maken langs uw favoriete kunstwerken of het werk dat u graag in uw eigen huis of tuin zou willen hebben. We nodigen u met genoegen uit een kunstwandeling te maken in Interart Beeldentuin.

Stoere mannen eten gezond...